İletişim Formu

 

Benim Çocuğum Filmi İçin İmza Kampanyası

Merhaba En Yakışıklı Erkekler, En Güzel Kızlar ve En Harika Diğerleri,


Kampanyaya Katılıp İmza Atmak İçin Tıklayın

Arkadaşlar son bir kaç gündür sürekli "Benim Çocuğum Belgesel Filmi" hakkında, filmin nasıl olduğuyla alakalı sorular soruluyor. İstanbul ve diğer pek çok şehirde gösterimi biten bu yapımı izleyemeyen arkadaşların nasıl izleyebileceği - dvd veya internet yoluyla - soruluyordu. İşte bu isteklerden yola çıkılarak "Murat Renay" isimli arkadaşımız Change.org adresi üzerinden bir kampanya başlatmış: 
"Tiglon - Fida Film: Benim Çocuğum filminin dağıtımcılığını üstlenip gösterime sokun"
temalı. Eğer ki kaç gündür sorduğunuz sorularda gerçekten samimi iseniz ve bu yapımı öncelikle birer eşcinsel birey olarak gerçekten önemsiyorsanız lütfen kampanyaya katılın. Daha önceki Benim Çocuğum ~ Film Sonrası yazımda yapmış olduğum eleştirileri de hatırlıyorsanız, gelecekte çok daha rahat ve güvenli bir dünyada yaşamak istiyorsanız işte size yapabileceğin yeni bir eylem daha. Üstelik yapmanız gereken o kadar basit ki, alttaki vereceğim linke tıklamanız ve sonrasında açılan kampanya sayfasında sadece imza atmanız. Bu kadar basit. Eğer ki gerçekten bunun öneminin farkındaysanız da ek olarak facebook'daki arkadaşlarınıza bir mesaj eşliğinde bu kampanyayı duyurabilmeniz için sağ kısımda ilgili bir site içi araç da mevcut. Keza twitter'da paylaşmak için de. 

Çok samimi diyorum böylesi belki ufacık ve çok kolay görünen 5 dakikanızı almayacak bir imza kampanyasına bile üşenip katkı sağlayamıyorsanız, dünyada durduğunuz yeri gerçekten tekrar tekar düşünün ve nasıl bir birey olduğunuzu sorgulayın. Ve en önemlisi gelecekte karşınıza çıkacak hiç bir kimlik sıkıntınız için ağlamayın. Zira bir imza kampanyasına bile destek olamıyorsanız buna hiç bir şekilde hakkınız yok.

Umarım yeterli sayıda imza toplanır ve ilgililer bu kampanyaya kulak vererek filmin çok daha fazla şehirde, çok daha fazla salonda gösterime girmesini ve ilerde televizyonda, dvd'de veya internet üzerinden dağıtımı sağlanabilir. Son olarak da Murat Renay arkadaşımıza böyle bir şeye öncülük ettiği için en derinlerden Teşekkür Ediyorum.

Tüm insanların mutlu olacağı, herkesin yüzünün güldüğü bir gelecek için... Eyleme Geçin !

Tüm Yorumlar

İçinde Halen Daha Temiz Kalmış Bir Şeyler Saklayan Blog Sahibi "Gökhan elKhalisi" (:

Unknown

0   yorum

Yorum Gönder

Cancel Reply